Monday, March 25, 2019

Dan Vasile Mihale: Mutarea ambasadei României din Israel, diversiune pentru bombele din justiție



Anunțul premierului Dăncilă privind mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim este o diversiune pusă la cale de jupânul Dragnea și are un singur scop: să distragă atenția opiniei publice de la cele două bombe din justiție pregătite de Toader.

Viorica Vasilica Dăncilă a pierdut o nouă bună ocazie de a tăcea. După ce s-a bătut cu pumnii în piept că domnia sa ,,în calitate de prim-ministru al României şi Guvernul pe care îl conduce vor muta ambasada României la Ierusalim”, Viorica Vasilica Dăncilă și-a amintit că ultimul cuvânt în această speță îl are președintele Iohannis.

,,Nu am spus că eu voi muta ambasada. Declarația președintelui și modul cum s-a exprimat președintele, vorbind despre ignoranță, vorbind despre faptul că nu se știu pașii de către premier, nu a făcut decât să mă dezamăgească”, a declarat Viorica Dăncilă într-o intervenție la Antena 3.

Fix chiar asta a spus. Dar nu mai contează, doamna Dăncilă a intrat în direct la Antena 3, televiziunea de casă a PSD, doar ca să-și exprime dezamăgirea că Iohannis, de această dată prompt, și-a bătut joc de lipsa sa de experiență în materie de politică externă.

Mult zgomot pentru nimic. Anunțul doamnei Dăncilă cu mutarea ambasadei este doar pentru urechile care vor să audă această diversiune. A trecut aproape un an de când s-a făcut prima oară acest anunț și nu s-a întâmplat nimic. MAE a promis o analiză care nu a fost făcută încă publică, iar Dăncilă s-a ales cu plângere penală pentru înaltă trădare, pentru care între timp s-a dat și NUP.

Fumigena aruncată pe doamna Dăncilă este pusă la cale de jupânul Dragnea și are, așa cum spuneam, un singur scop: să distragă atenția opiniei publice de la cele două bombe din justiție detonate cu ajutorul lui Tudorel Toader.

Proiectele de modificare a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală și cel privind completurile de 5 judecători ale instanței supreme au intrat deja în circuitul de avizare. Informația a fost confirmată luni chiar de secretarul general al guvernului Toni Greblă chiar la Curtea Supremă, unde se judecă apelul procurorilor într-un proces de corupție în care Greblă a fost achitat în primă instanță.

Cele două noi ordonanțe, combinate cu cele aflate în vigoare, vor avea avea un efect letal asupra luptei anticorupție. Toți corupții aflați în vârful puterii vor fi albiți mai ceva ca la ,,Nufărul".

No comments:

Post a Comment

Comments System

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

theme-daddy