Wednesday, May 29, 2019

Dan Vasile Mihale: ,,Alt PSD'' cu slugile lui Dragnea!










Cu și fără Dragnea, PSD oferă un spectacol la fel de grotesc. Slugile lui Dragnea, rămase fără stăpân, vorbesc deja de un ,,alt PSD''. Atâta timp cât grupul infracțional format în jurul lui Dragnea rămâne în partid, nu poate fi vorba de niciun ,,alt PSD''.


Două declarații mi-au atras atenția, marți, după Biroul Permanent al PSD. Prima i-a aparținut baronului de Vrancea, Marian Oprișan, iar cea de-a doua lui Victor Ponta. Oprișan a declarat că ,,algerile europarlamentare au fost pierdute de PSDragnea și că acum este un alt PSD''.

O stupizenie mai mare nu am auzit în viața mea. Dar nici nu aveam mari pretenții de la Oprișan, care a supravegheat, probabil, alegerile de la volanul noului său Ford Shelby, în valoare de aproximativ 120 de mii de euro, făcut cadou de mămica sa din pensia de paznic la o întreprindere de stat.

Vorbim fix de același PSD. Nu s-a schimbat nimic, cu excepția încarcerării lui Dragnea. Așa-zisele schimbări anunțate de Viorica Vasilica Dăncilă sunt de formă și fără fond. Se întorc Firea, Stănescu și Ciolacu. Mare brânză! Și pleacă Codrin Ștefănescu, Anca Alexandrescu și, probabil, Vâlcov. Nu este suficient. Până când nu este asanat tot grupul infracțional organizat din jurul lui Dragnea nu putem vorbi de un ,,alt PSD''. Un PSD condus interimar de Viorica Dăncilă, cea mai docilă marionetă a lui Dragnea, nu este cu nimic mai breaz decât PSDragnea.

Cea de-a doua declarație care mi-a atras atenția, după Biroul Permanent al PSD, îi aparține fostului președinte PSD, Victor Ponta, actual lider al Pro România, un PSD mai mic. Acesta a spus că a fost curtat de mai mulți așa-ziși lideri din PSD să revină în partid, dar a declinat oferta pentru că nu vrea să-și dezamăgească electoratul. Și a mai spus ceva interesant: ,,Dragnea nu a fost singur în demersul său''.

Așa este. Toți complicii săi trebuie să plătească. Faptul că s-au dezis de Dragnea, pe ultima sută de metri, după ce i-au pupat ghiulul mai bine de doi ani și jumătate, este absolut dezonorant și spune multe despre caracterul acestor oameni.

Ponta știe bine metehnele PSD. Trădarea, minciuna și impostura au fost constante în PSD. Tot în urma unei trădări a ajuns și Ponta președinte PSD, dar și în urma discursului mobilizator al lui Radu Mazăre, în prezent în pușcărie, care suna cam așa: ,,PSD are nevoie de sânge proaspăt''. Replica lui Mazăre este valabilă și astăzi.

Celelate declarații ale zilei, în special cele făcute după Comitetul Executiv, care s-a terminat aproape de miezul nopții, au fost doar isterii optimiste, în spatele cărora se ascund multe angoase personale și multă neputință.

No comments:

Post a Comment

Comments System

[blogger][disqus][facebook]

Disqus Shortname

theme-daddy